{www.SunCare.nl is te koop} De officiële Nederlandse consumenten webwinkel voor Peau d’Or® zonnecosmetica voor zonnebank & zonnestudio.

Winkeltas:

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Ook ook Peau d’Or® dealer worden?

Welkom bij Club Peau d’Or® !

Peau d’Or® is het indoor-zonnecosmetica merk van Europa. Wij SunCare.nl verdelen Peau d’Or® zonnecosmetica in Nederland, België.

Club-Peau d’Or® is een Club van Zonnestudio’s in Nederland maar ook in België, die meewerken, mee liften en profiteren op het succes van Peau d’Or® indoor zonnecosmetica.

 1. Peau d’Or® is het enige merk wat uitsluitend indoor zonnebank cosmetica ontwikkeld, mede hierom is Peau d’Or® marktleider op het gebied van zonnebank cosmetica en maken de beste producten voor een normale prijs…
 2. Peau d’Or® onderscheidt zich door kleur, geur, design en prijsstelling ten opzichte van andere grote zonnecosmetica merken.
 3. Peau d’Or® Verkoopt zich zelf, verkoop trainingen zijn bijna overbodig en Peau d’Or® zonnebank cosmetica kan je prima naast je bestaande / gekozen merken verkopen.

Wat bied Club-Peau d’Or® voor jou als ondernemer extra?
Met 26 jaar ervaring in de zonnebank en zonnestudio branche hebben wij heel veel kennis en ervaring op de werkvoer opgedaan, dat willen wij graag met jou delen.
Zonnecosmetica verkoop is nog steeds iets wat in iedere zonnestudio beter kan, online verkoop van je bestaande zonnecosmetica producten wil je graag maar hoe? En wat laat je de laatste jaren liggen aan extra online verkoop omzet?

Club-Peau d’Or® wil jou daar graag mee helpen zonder dat je maar iets hoeft te investeren… sterker nog, met een beetje geluk kan je al wat extra omzet genereren zonder maar een flesje of tube zonnecosmetica te hebben ingekocht! Vergeet de hoge inkoop prijzen, vergeet je grote voorraad en maak extra omzet met online verkoop naast je bestaande verkoop in je zonnestudio.

Hoe kan Club-Peau d’Or® jou helpen en wat hebben wij te bieden?
Bij Club-Peau d’Or® ben jij gelijk aan je collega’s, wij hanteren overal een gelijke inkoop prijs, of je nou 5 flesjes of 500 flesjes Peau d’Or® verkoopt, voor ons ben jij net zo belangrijk als de ander. Samen sterk

Maak een eigen account met BTW nummer aan op www.suncare.nl en profiteer direct al van een geweldige inkoopprijs van alle Peau d’Or® zonnecosmetica. Nu denk je, alweer een account aanmaken en korting? NEE, Club Peau d’Or® heeft veel meer en unieke voordelen…

Jij bent na je account aangemaakt te hebben onderdeel van Club-Peau d’Or®, jij bent nu Club-Peau d’Or® en helpt bouwen aan het beste zonnecosmetica localstore & onlinestore platform in de zonnebranche.

En wat verwachten wij van jou?

 • Dat je enthousiast bent over de Peau d’Or® zonnecosmetica en meer niet!
 • Zoals je gewend bent ben je vrij om via deze website in te kopen en de producten in jouw zonnestudio weer te verkopen, maar dan met een betere marge dan ooit tevoren.
 • De online verkoop aan consumenten regelen wij maar jij verdiend daar aan zonder er maar iets voor te doen. Elke consumenten online bestelling is de koper verplicht om een Club-Peau d’Or® verkoop punt te kiezen, zonder die keuze kan de consument geen bestelling plaatsen.
 • Is het een koper bij jou in de buurt dan zal de koper automatisch jouw zonnestudio selecteren.
 • Wij versturen het bestelde product en jij krijgt 10% provisie over het verkoop bedrag.
 • Hoe leuk is dat? Ook zullen er nieuwe klanten naar jouw zonnestudio komen om daar de producten rechtstreeks te kopen. Vergeet niet, de meeste grote zonnecosmetica merken die jij op de plank hebt staan en vertegenwoordigt, verkopen vaak ook rechtstreeks online… ben je daar wel eens voor beloond? Wij doen dat wel! Wij doen het samen! 
 • Ook krijg je een vermelding van je zonnestudio op www.suncare.nl waardoor je weer extra bezoekers naar je eigen website of zonnestudio zal verkrijgen.
 • En kost het je dan wat? Nee, wij creëren de meest eerlijke win/win situatie in de zonnebranche! 
 • Twijfel niet en maak nu (klik hier) een account aan, het kost je niets!