{www.SunCare.nl is te koop} De officiële Nederlandse consumenten webwinkel voor Peau d’Or® zonnecosmetica voor zonnebank & zonnestudio.

Winkeltas:

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Veel gestelde vragen

Vragen en antwoorden algemeen:

Waarom is het gebruik van een lotion onder de zonnebank aan te raden?
Peau d’Or® SunCare is hét Nederlandse cosmeticamerk gespecialiseerd in de hoogste kwaliteit tanning cosmetica en huidverzorging. In de duurzame laboratoria van Peau d’Or® SunCare wordt continue gewerkt aan de ontwikkeling van nauwkeurig samengestelde lotion met alleen de beste ingrediënten voor de perfecte kleur en zichtbare verbetering van de gezondheid en uitstraling van de huid.

Wat houdt de term ‘tanning lotion’ precies in?

Een tanning lotion is de internationale term voor een crème welke speciaal is ontwikkeld voor het gebruik onder de zonnebank om de huid te hydrateren en het bruiningsproces te versnellen. Deze bevatten geen beschermingsfactor en bieden dus geen bescherming tegen de zon ter voorkoming van een zonnebrand. Buitengebruik is mogelijk maar wordt door ons niet aangeraden.
Naast ‘tanning lotions’ heeft Peau d’Or® SunCare SunCare ook andere producten in het assortiment.

Wat is vitamine D?

Vitamine D, een vet oplosbare vitamine, dat is belangrijk voor sterke botten en tanden en bevordert de opname van de mineralen calcium en fosfor in het lichaam. Vitamine D speelt ook een rol in het behoud van de weerstand en een goede werking van de spieren. De belangrijkste bron van vitamine D is, zoals u misschien weet; zonlicht! Onze huid is in staat om zonlicht om te zetten in Vitamine D. Deze vitamine kan ook helpen gezondheidsproblemen af te wenden, met inbegrip als bijvoorbeeld een depressie.

Wat zijn bronzers?

Bronzers in de cosmetica zijn te verdelen in twee verschillende groepen namelijk bronzers als make-up (poedervorm/ vloeibaar) en als zelfbruinende bronzers (lotion/ gel/ spray). Peau d’Or® SunCare gebruikt bronzers in verschillende producten om naast de bruining door UV- licht een extra bruin resultaat te bereiken.

- Smash Bronzers™: een mix van de laatste innovaties op het gebied van bronzingtechnologie. Deze zorgen voor een perfect goudbruine en gelijkmatige teint.

- Extra-Dark Tingle Bronzers™: Deze moderne high dimension thermo bronzer werkt direct na het aanbrengen. Deze laat een mooie, goudbruine en egale teint op uw huid achter.

Let op dat je na gebruik van een lotion met bronzers de handen wast.
Je kunt kiezen uit een product met een enkele bronzers (voor een lichtgebruinde huid) of een lotion met meerdere en krachtigere bronzers (voor een makkelijk bruinende huid). Welke lotions van Peau d’Or® SunCare bronzers bevatten en welke het beste bij jou past?

Is de zonnebank goed voor mij?

Er worden veel verschillende en tegenstrijdige verhalen de wereld in gebracht over zonnen waardoor het moeilijk te begrijpen is wat waar is en wat niet. Echter is de zonnebank niet zo slecht als de meeste mensen denken en/of beweren. Zorg wel dat je zont onder lampen die voldoen aan de laatste EU normen of bij een gecertificeerde zonnestudio. Laat je ten aller tijden goed informeren over de zonnebank en lotion die u wilt gaan gebruiken.

Het licht van de zonnebank staat vrijwel gelijk aan onze natuurlijke zon. Door dit licht maakt ons lichaam (de huid) Vitamine D aan wat onmisbaar is bij de vorming van botweefsel en daarnaast verschillende ziektes (zoals borst- en prostaatkanker) en klachten (zoals extreme vermoeidheid en depressie) te voorkomen. Uiteraard is het belangrijk om de schadelijke effecten van zonlicht zo veel mogelijk tegen te gaan. Peau d’Or® SunCare doet dit onder andere door middel van het unieke UV Rejuvenating™ Complex.

Bij blootstelling aan de zon is het belangrijk dat de huid wordt beschermd tegen verbranding. Met het gebruik van een zonnebank kan de sterkte van het licht gemakkelijk gereguleerd worden waarmee u verbranding tegen kan gaan. Zorg ervoor dat u uw huid voldoende hydrateert en voedt.

Vragen en antwoorden over het merk Peau d’Or® SunCare:

Wat is SuperTan® SunCare?

Peau d’Or® SunCare is hét Amerikaanse cosmeticamerk gespecialiseerd in de hoogste kwaliteit tanning cosmetica en huidverzorging. In de duurzame laboratoria van Peau d’Or® SunCare wordt continue gewerkt aan de ontwikkeling van nauwkeurig samengestelde lotion met alleen de beste ingrediënten voor de perfecte kleur en zichtbare verbetering van de gezondheid en uitstraling van de huid.

Waarom deze SuperTan® SunCare lotion?

Kies Peau d’Or® SunCare voor stijl en de laatste innovaties op het gebied van mooier, langer en sneller bruin worden. De lotions van Peau d’Or® SunCare voldoen aan de Europese regelgeving van 2012. Peau d’Or® hecht veel waarden aan het gebruik van duurzame producten en ingrediënten. Daarnaast zijn de producten van Peau d’Or® SunCare parabeen-vrij.

Door het gebruik van de beste ingrediënten zorgt Peau d’Or® SunCare voor de meest complete lotion wat resulteert in de natuurlijkste bruining en het zichtbare verbeteren van het uiterlijk van de huid. Voor meer informatie over ingrediënten zie de website; www.peaudor.com/ingredients.

Adore your skin

De lotions van Peau d’Or® SunCare verhogen de algehele gezondheid van uw huid en welzijn door gebruik van de beste huidverzorgende ingrediënten mogelijk. De gepatenteerde ‘UV- Rejuvenating’- technologie vermindert de negatieve effecten van UV- licht en maakt bruinen veiliger.

 Real Value

Elke eenheid van Peau d’Or® SunCare is tot de dop gevuld met de hoogste kwaliteit ingrediënten en biedt waarde voor uw geld. Peau d’Or® SunCare neemt geen genoegen met minder dan het beste. Om een voorbeeld te geven; we aarzelden niet bij het toevoegen van echt 24-karaats goud in ons product toen we hoorden dat dit het bruiningsproces verbetert.

Wetenschappelijk bewezen resultaten

Wanneer we een belofte maken is deze altijd te onderbouwen met wetenschappelijke feiten. Met Peau d’Or®;

- Versnelt u het natuurlijke bruiningsproces!

- Wordt u dieper bruin: tot 28% donkerder met de Deep 'n Dark Complex;

- Behoudt u uw kleur langer: tot 49% langer bruin met het Tan-Extend Complex.

Waar is Peau d’Or® SunCare verkrijgbaar?

Peau d’Or® SunCare staat op de plank bij verschillende gecertificeerde zonnestudio’s verspreid over de hele wereld. Alle producten zijn voor iedereen online verkrijgbaar in de gezamelijke Club-SuperTan zonnestudio's webshop Suncare.nl

Peau d’Or® SunCare bereikt uitmuntende resultaten door gebruik van de beste ingrediënten en de laatste innovaties op het gebied van tanning. Dit resulteert in de mooiste en de meest natuurlijke bruining. Tegelijkertijd hydrateert, verjongt en verbetert Peau d’Or® SunCare zichtbaar het uiterlijk van de huid.

Alle producten van Peau d’Or® SunCare zijn parabeen-vrij, wat betekent dat?

Parabenen worden veelal gebruikt als conserveermiddel omdat deze met name goed zijn tegen schimmels en bacteriën. Deze dagen is er nog steeds onzekerheid over het gebruik van parabenen in alledaagse producten (zoals cosmetica en toiletartikelen). Peau d’Or® SunCare heeft gekozen voor de veiligste en meest betrouwbare weg en produceert parabeen-vrije producten.

Wat hebben de producten voor geur?

Bij het ontwikkelen van de producten van Peau d’Or® SunCare is er veel tijd en aandacht gestoken in de ‘experience’ oftewel; de ervaring voor, tijdens maar ook na een zonnesessie. Geur speelt hierin een belangrijke rol. De exclusieve geuren van Peau d’Or® SunCare zijn samengesteld door geurexperts welke een perfecte balans hebben gevonden tussen neutraal en onderscheidend. Ervaar het zelf!

Zijn er samples van Peau d’Or® SunCare producten beschikbaar?

Van alle Peau d’Or® SunCare producten zijn samples te verkrijgen. De samples van Peau d’Or® SunCare zijn verkrijgbaar in sachets van 15ml. Deze zijn geschikt voor het uitproberen van een van onze producten en bedoeld voor eenmalig gebruik.

Vragen en antwoorden over het Peau d’Or® SunCare Gebruik:

Hoe gebruik ik een lotion?

De tanning lotions van Peau d’Or® SunCare zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik onder de zonnebank om de huid te hydrateren en zo het bruiningsproces te versnellen.

Gebruiksaanwijzing: Vóór het bruinen royaal aanbrengen. Was na gebruik uw handen.

Alleen bedoeld voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen. Deze lotion bevat geen zonnefactor en biedt geen bescherming tegen zonnebrand. In geval van geïrriteerde huid, gebruik direct staken.

De lotion moet worden aangebracht vóór de blootstelling aan het UV-licht. We raden niet aan om onze tanning lotions buiten te gebruiken. De belangrijkste reden hiervoor is de sterkte van onze natuurlijke zon. De zon verschilt qua sterkte per locatie en op ieder moment van de dag. Hierdoor is de hoeveelheid zonlicht dat met uw huid in contact komt moeilijk te reguleren

Is zonnen onder de zonnebank gezond?

Hoewel zonnebanken veelal onderworpen wordt aan negatieve verhalen geloven wij, samen met steeds meer wetenschappers, dat dit één van de veiligste manieren is om te zonnen. De tijd en de sterkte zijn namelijk controleerbaar. Ook wordt er steeds meer bekend over de positieve effecten van zonnen.

Zon echter wel verantwoord en gebruik een lotion! Laat u goed adviseren door een professional (in de studio). Hij of zij kan u vertellen welk type zonnebank het meest voor u geschikt is en voor hoe lang u deze het beste kunt gebruiken. Een professional zal beginnen met het bepalen van uw huidtype en afgaan op uw persoonlijke ervaringen met zonnen. Aan de hand hiervan kunt u persoonlijk advies krijgen welke zonnebank u kunt gebruiken en welke lotion het beste bij u past.

Is Peau d’Or® SunCare buiten te gebruiken?

Peau d’Or® SunCare is hét Amerikaanse cosmeticamerk gespecialiseerd in de hoogste kwaliteit tanning cosmetica en huidverzorging. De tanning lotions van SuperTan® SunCare zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik onder de zonnebank om de huid te hydrateren en zo het bruiningsproces te versnellen.

We raden niet aan om onze tanning lotions buiten te gebruiken. De belangrijkste reden hiervoor is de sterkte van onze natuurlijke zon. De zon verschilt qua sterkte per locatie en op ieder moment van de dag. Hierdoor is de hoeveelheid zonlicht dat met uw huid in contact komt moeilijk te reguleren. Daarbij komt dat bij een zonnebank de juiste tijd, sterkte en dus de hoeveelheid zonlicht kan worden ingesteld.

Is deze lotion een self-tanner?

De tanning lotions van Peau d’Or® SunCare zijn speciaal ontwikkeld voor het gebruik onder de zonnebank om de huid te hydrateren en zo het bruiningsproces te versnellen. Deze lotions zijn per definitie geen self-tanners. Let op: De producten met bronzers hebben een lichte zelfbruinende werking. Het optimale resultaat wordt echter alleen bereikt onder de zonnebank.