{www.SunCare.nl is te koop} De officiële Nederlandse consumenten webwinkel voor Peau d’Or® zonnecosmetica voor zonnebank & zonnestudio.

Winkeltas:

0 item(s) - € 0,00
U hebt niets in uw winkelwagen.

Veilig Betalen

Met MultiSafepay kunt u in Nederland en België volledig veilig geld ontvangen en verzenden.

Wij verstrekken geen financiële gegevens aan de ontvangende partij waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw gegevens veilig worden opgeslagen. Indien u winkelt bij een webwinkel met het webshop keurmerk van KVW® dan weet u als consument dat: u altijd 100% veilig kunt betalen u weet met welk bedrijf u in zee gaat uw privacy gewaarborgd wordt er bij geschillen een onafhankelijke bemiddeling plaats vindt de KVW® voorwaarden door de winkelier worden gerespecteerd u een gegarandeerde afkoelingsperiode van 14 dagen heeft U winkelt altijd veilig en betrouwbaar bij een bij het KVW® aangesloten shophouder.

Wat kan ik zelf doen om veilig online te kopen en te verkopen?

Uiteraard kunt u zelf ook nog een bijdrage leveren om al uw transacties veilig te laten verlopen. Hieronder vind u een aantal tips:

1. Geef nooit gevoelige persoonlijke informatie prijs. Zorg er voor dat creditcard-gegevens, pasnummers, e-mail adressen en wachtwoorden altijd bij uzelf blijven. Met het prijsgeven van deze gegevens is het voor fraudeurs erg gemakkelijk om uw gegevens te misbruiken.

2. Zorg ervoor dat u uw online aankopen altijd via een HTTPS verbinding doet (zoals hier). Via deze verbinding kunt u er zeker van zijn dat de gegevensoverdracht beveiligd is. Bij aangesloten MultiSafepay webwinkels kunt u met uw eigen bankrekening betalen door middel van i-Deal, Creditcards of het Belgische Mister Cash.