Dat loopt natuurlijk gesmeerd met SUNGOO

  • SUNGOO natuurlijke zonnebrandcrème SPF 30 biedt de huid bescherming tegen zonnebrand en huidveroudering.
  • SUNGOO natuurlijke zonnebrandcrème met natuurlijk SPF 30 is geschikt voor alle huidtypen.
  • SUNGOO natuurlijke zonnebrandcrème SPF 30 gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.
  • SUNGOO natuurlijke zonnebrandcrème SPF 30 is parfumvrij en waterresistent en beschermt dus ook bij transpiratie.
  • SUNGOO natuurlijke zonnebrandcrème SPF 30 is hypoallergeen, PH neutraal en speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en allergische huid.

Bewustzijn én gedragsverandering

Huidschade als gevolg van zonnebrand kan op latere leeftijd tot huidkanker leiden. SUNGOO pakt dat gezondheidsrisico voortvarend aan met een uniek totaalconcept. We willen heel Nederland bewust maken van het belang van een goede bescherming tegen de UV-straling van de zon, door ervoor te zorgen dat mensen zich ook daadwerkelijk kúnnen insmeren, op een gemakkelijke en laagdrempelige manier. We plaatsen daarvoor handige, opvallende dispensers met zonnebrandcrème waar mensen gebruik van kunnen maken.

Het smeerconcept

SUNGOO wil het smeren stimuleren door de zonnebrandcrème dispenser aan te bieden op zoveel mogelijk plaatsen waar mensen buiten zijn. De dispenser is opvallend en stimuleert het smeren.  SUNGOO draagt actief bij aan het verminderen van plastic afval op de wereld door het plaatsen van de herbruikbare zonnebrandcrème dispensers en  navulbare 1-liter cassettes en ook voorlichting, documentatie- en informatiemateriaal maken deel uit van het SUNGOO smeerconcept.

Hoogwaardige kwaliteit zonnebrandcrème

Het smeerconcept van SUNGOO bestaat uit een gemakkelijke, hygiënische, contactloze dispenser met een 1 liter cassette hoogwaardige zonnebrandcrème, met een natuurlijke beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur-, en kleurstofvrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor alle huidtypes.

Donaties aan het goede doel

Ook op andere wijze nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Onder het motto ‘wie smeert, doneert’ schenkt SUNGOO voor elke liter verkochte zonnebrandcrème een financiële bijdrage aan het goede doel KWF.