Verantwoord genieten!

Genieten! dat is toch wel het sleutelwoord. Het hele festival-seizoen lang trekken we er massaal op uit om te genieten van dance festivals, braderieën, pretparken en buiten evenementen. Én natuurlijk, hopelijk van het zonnetje, Heerlijk! Maar tegelijkertijd een risico. Aan jou als evenementenorganisator de taak ervoor te zorgen dat je bezoekers zich veilig weten. En dat ze zich dus ook kunnen beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon. SUNGOO helpt je daarbij.

blank

Bescherm je publiek tegen de zon

Nederland, festivalland. Van het vroege voorjaar tot het late najaar trekken we er massaal op uit om te genieten van dance en bands, theater en spannende attracties. Én van het zonnetje, als het even meezit. Lekker, maar niet helemaal zonder risico. Aan jou als evenementenorganisator de taak ervoor te zorgen dat je bezoekers zich veilig weten. En dat ze zich dus ook kunnen beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon. SUNGOO helpt je daarbij.

Je zorgt voor een goed programma, een geweldige line-up, een fijne sfeer én voor veiligheid. Bezoekers mogen uit veiligheidsoverwegingen doorgaans geen flesjes zonnebrandcrème meenemen. En dat hoeft ook niet, als op centrale plaatsen dispensers met de Natuurlijke zonnebrandcrème van SUNGOO worden geplaatst. Opvallend, daar kan niemand omheen. handig en hygiënisch ook. En eco-bewust, want zo’n navulbare- literflacon scheelt heel wat plastic flesjes en tubes. Wij van Sungoo kunnen het publiek ook attenderen en informeren over het belang van een goede huidbescherming. En als je wilt, regelen we zelfs dat ons ‘smeerteam’ dat je bezoekers voorziet van zonnebrandcrème om te smeren. Kijk, dat is nog eens een meedenken!

SUNGOO op je festival

Het smeerconcept van SUNGOO bestaat uit een handige, hygiënische,  contactloze dispenser met een 1 liter navulcontainer met hoogwaardige puur  natuurlijke zonnebrandcrème, met beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur- en kleurstofvrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt hoge UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.