Dat loopt gesmeerd in de kinderopvang!

Het is natuurlijk een mooi streven om als kinderopvang voorop te lopen als het gaat om welzijn van de kinderen en hun omgeving. o.a. door kinderen natuurlijk en verantwoord te leren smeren én daardoor ook mee te helpen om huidkanker terug te dringen en dan ook nog eens milieu bewust wie wil dat nu niet? Kinderen leren smeren is net zo belangrijk als b.v. handen wassen. Het past ook zeker in het MVO beleid van de organisatie. Laten we samenwerken en op een mooie makkelijke en verantwoorde manier de kinderen het smeren te leren en om zo te proberen huidkanker terug te dringen met Sungoo, Dat loopt gesmeerd!

Verminder het plastic afval

Er worden per jaar veel (te veel) flesjes en tubes gekocht om alle kinderen op de kinderopvang in te smeren. Deze berg plastic kunnen we samen terugdringen doordat de zonnebrandcrème dispenser en container kunnen worden hergebruikt. En alles in gerecycled plastic aangeleverd wordt. Samen kunnen we de groei van de plastic berg , en de verspreiding van nano-deeltjes in mens en natuur verminderen. Erg eco-bewust, ook dit past heel goed in het MVO beleid.

Handig en Hygiënisch

De zonnebrandcrème dispenser is contactloos en heel eenvoudig in gebruik. Alle kinderen kunnen het leren! Heel simpel je hand onder de dispenser houden en je krijgt direct een afgepaste hoeveelheid crème op je hand. Direct klaar voor gebruik! Met vette vingers in een tube te knijpen of dopjes los draaien hoeft nu gelukkig niet meer. Handig en hygiënisch dus. Juist in deze tijd ook zo belangrijk! Bestel direct