Verantwoord sporten!

Buiten sporten is heerlijk en gezond! Lekker in de frisse lucht, genieten van de zon. Toch is juist door die zon ook alertheid geboden. Hoe vaker je in de zon bent, hoe groter het risico op huidkanker. Een reëel risico; maar liefst één op de vijf Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven. Hoe kunnen de leden van je vereniging zo bewust mogelijk omgaan met de zon en er toch zorgeloos in blijven sporten?

blank

Bescherm je leden tegen de zon

Er gaat niets boven buiten sporten. Lekker in de frisse lucht, sporten én genieten van de zon. Maar let op! Hoe vaker je in de zon bent, hoe groter het risico op huidkanker. Een reëel risico; maar liefst één op de zes Nederlanders ontwikkelt huidkanker in zijn of haar leven.

Hoe kun je de leden van je sportclub of je vereniging beschermen tegen de schadelijke invloed van de zon? Met de zonnebrandcrème dispenser van SUNGOO!

Hierdoor bied je niet alleen de juiste bescherming aan de leden van je club, maar ook aan de supporters, gasten van andere clubs, ouders en trainers. Iedereen kan zich snel en gemakkelijk insmeren met de SUNGOO zonnebrandcrème in een handige 1-liter na vul  dispenser. Zo voorkom je huidschade en dat ook voor een verrassend lage prijs. Dat is nog eens top voor de sport!

SUNGOO op het sportveld

Het smeerconcept van SUNGOO bestaat uit een gemakkelijke, hygiënische dispenser met een 1 liter container hoogwaardige Natuurlijke zonnebrandcrème, met een Natuurlijke beschermingsfactor SPF30. De crème is geschikt voor alle huidtypen, geur– en kleurstofvrij, parfum-vrij, geeft géén witte waas en is waterresistent. Zij biedt optimale UVB- en UVA-bescherming is hypoallergeen en PH-neutraal en is dan ook zeer geschikt voor de gevoelige huid.